loader-img-2
loader-img-2

 

زندگینامه ووصیت شهید منوچهر علم

بسم تعالی

متولد 1344 ومحل تولد تهران، مجرد

شهید در دوران قبل از انقلاب اسلامی در یکی از مساجد محل خود مشغول به فعالیت بود، و در راه پیروزی نهضت خمینی کبیر از هر کوششی دریغ نکرده و در برپای راهپیمایی ها و تظاهراتهای ضد رژیم معدوم پهلوی و در حمایت از انقلاب نقش خویش را به نحو احسن انجام داده. پس از پیروزی انقلاب و آغاز جنگ نیز ایشان بنا بر تکلیفی که احساس می نمودند سریع در جبهه نبرد حاضر شده و به دفاع از دین و آئین و مذهب و ملیت خویش پرداختند.

خاطره ای از ایام اوائل انقلاب به نقل از مادر شهید وجود دارد که به شرح زیر است:

شهید جون عضو بسیج بودند بعضی از شبها دیر به خانه می آمدند و پس از ورود به صرف شام می پرداختند. یکی از شب من به او گفتم: چرا اینقدر به خود گرسنگی می دهی و در مسجد چیزی نمی خوری. شهید جوابم داد وقتی در خانه لقمه نانی پیدا می شود چرا باید دست به بیت المال زد.

شهید منوچهر اعلم وصیت نامه ای کتبی ندارد ولی به طور لفظی خانواده خود را توصیه می کرد که: از غیبت کردن دوری کنید و تاکید بر حجاب بانوان داشت. به مادرش توصیه می کرد که هنگام شهادت من گریه نکن،زیرا از گریه تو دشمن خدا شاد می شود و از طرفی هم شهادت راهی است به سوی خدا پس خوش به حال مادری که هنگام شنیدن خبر شهادت فرزندش روسری سبزی بر سرکند ورضایت خود را این چنین ابراز نماید.

سرانجام در مورخه 9/9/1361 در منطقه عملیاتی عین خوش به دیدار حق شتافت تا ثابت کند شهادت رمز پیروزی بشر است ؛ و شهادت دعوتی الهی است و همگان چنین توفیقی ندارند. پس شهادت ایشان، راه و طریق ایشان الگوی مناسب برای نسل بعد از خود و نزدیکان و اطرافیانش شد.

 

 

برای تکمیل اطلاعات مربوط به شهدا و مساجد، از شما دعوت می‌کنیم تا با ارسال اطلاعات ارزشمند خود در این امر خیر مشارکت کنید. اطلاعات خود را ثبت کنید
اولین کسی باشید که دیدگاهی برای" منوچهرعلم " می نویسد