در دهم دی ماه سال 1337 در خانه ی سید اسماعیل اتقیاء در شهرستان بندرانزلی کودکی دیده به جهان گشود که اهل خانه او را عبدالکریم نام گذاری کردند.
بعد از اتمام تحصیلات مقدماتی و متوسطه، در کنکور شرکت نمود و با کسب رتبه ی بسیار عالی در رشته ی شیلات دانشگاه پذیرفته شد.
هم زمان با انقلاب فرهنگی و بسته شدن دانشگاه ها، او نیز کلاس درس را رها نمود و وارد عرصه ی جدیدی از زندگی خود گردید.
او جوانی آگاه به جامعه و مسائل روز به خصوص در حوزه سیاست و مباحث اعتقادی بود و برای رسیدن به پاسخ سوال های ذهنی خود و برخی شبهات، بسیار وقت، صرف مطالعه و تحقیق می نمود. با شروع جنگ تحمیلی و علی رغم حضور برادر وی در مناطق عملیاتی، او نیز به دنبال رسالت حسینی خود با کسب اجازه از پدر و به جهت لبیک به فرمان امام خود راهی مناطق جنگی شد.
سید که اجابت دستور ولی فقیه را بر خود تکلیف واجب می دانست به عنوان بسیجی با بصیرت با شوقی وصف ناپذیر به سوی جبهه های حق علیه باطل شتافت.
آقا سید عبدالکریم بار اول به مدت 4 ماه در جبهه ماند و بار دوم در سال 1361 به منطقه جنوب رفت و در منطقه عملیاتی سومار به پیکار پرداخت. سید در این دوران جوانی 24 ساله و مجرد بود.
فیض شهادت در تاریخ 16 آبان ماه سال 1361 در منطقه عملیاتی موسیان و در عملیات محرم او را به عرش الهی رسانید و سیراب ساغر بهشتیان نمود.
برای تکمیل اطلاعات مربوط به شهدا و مساجد، از شما دعوت میکنیم تا با ارسال اطلاعات ارزشمند خود در این امر خیر مشارکت کنید.
اطلاعات خود را ثبت کنید