loader-img-2
loader-img-2
رضا در سال 1334 در "قم" دیده به جهان گشود.دوران کودکی را در کانون پر مهر خانواده گذراند و پس از آن به تحصیل پرداخت و تا اخذ مدرک دیپلم صنایع غذائی درس خواند.او نیز آداب اسلامی را از کودکی فرا گرفت و با شرکت در مجالس مذهبی بینش سیاسی عقیدتی خویش را تقویت نمود.
به اسلام عشق می ورزید و در راه ترویج آن سر از پا نمی شناخت، علی رضا با ظلم مبارزه می کرد و چند بار به همین منظور در قم و مشهد دستگیر شد و شکنجه های فراوانی را تحمل نمود.
هفدهم شهریور ماه سال 1357 حماسه ساز انقلاب بود.علی رضا پیشاپیش دیگران برای اهداء خون اقدام کرد.اما تیر جنایتکاران او را مجروح و پیکرش را بر زمین انداخت.مزدوران که از زنده ماندن زخمی ها نگران بودند او را مجدداً هدف گلوله قرار دادند و ملازم معصومی در بیست و سومین بهار عمرش میهمان ملائک گشت .
مزار این شهید گرانقدر در قم قرار دارد.
تدوین و تنظیم توسط گروه فرهنگی هاتف (سایت صبح)
برگرفته از  
کتاب یادنامه، صفحه:196، تاریخ: - / - /

برای تکمیل اطلاعات مربوط به شهدا و مساجد، از شما دعوت می‌کنیم تا با ارسال اطلاعات ارزشمند خود در این امر خیر مشارکت کنید. اطلاعات خود را ثبت کنید
اولین کسی باشید که دیدگاهی برای" علی رضا ملازم معصومی " می نویسد