loader-img-2
loader-img-2

فرمانده اطلاعات وعملیات برون مرزی قرارگاه کربلا- این ستاره درخشان اطلاعات و شناسایی در عملیات خیبر در جریان جنگ تن به تن و حمله به تیربارچی دشمن که رزمندگان اسلام را با تیربار ضدهوایی به رگبار بسته بود از ناحیه سر و پا مورد اصابت گلوله قرار گرفت که پس از ۱۰ روز در تاریخ ۱۲ اسفندماه ۱۳۶۲ به برادر و دوستان شهیدش.(سید هادی سید نور)
برای تکمیل اطلاعات مربوط به شهدا و مساجد، از شما دعوت می‌کنیم تا با ارسال اطلاعات ارزشمند خود در این امر خیر مشارکت کنید. اطلاعات خود را ثبت کنید

یار دیرینه اش سردار «شهید سید ناصر سیدنور» پیرامون شهادت «شهید جویلی» چنین نگاشته است:

 "و به راستی شهیدان را شهیدان می شناسند. «اسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، سلام بر «حسین» و اولاد «حسین» و سلام بر اصحاب «حسین» و سلام بر شیفتگان را «حسین».

«حسین» عزیز! امروز یار عزیزمان به عشق تو در دیار غربت در پیگاه رزمجویان حماسه ساز فتح الفتوح به میهمانی تو آمده است. او را بپذیر زیرا تو کریمی و فرزند کریمان هستی. خدایا! «علی» ما مظلومانه دعوت سرورش «حسین بن علی» را لبیک گفت. اما به عشق اهل عصمت و طهارت تمامی رنج ها و مشقت ها را با لبخندی متین که مبین رضایتش در برابر خواست توست، به پیشگاه تو شتافت و از ما خاکیان دل برید. خدایا! تو را به «علی» قسم می دهیم که ما را با یقین بمیران."

و اکنون بچه های مسجد «آیت الله شفیعی» عکس شهید«علی رضا جویلی» را در دل های خود قاب گرفته اند.

 


اولین کسی باشید که دیدگاهی برای" سیدناصر سیدنور* " می نویسد